50 Milyon BWB Airdrop: Bitget Wallet'ın Ekosistem Tokeninin Resmi Lansmanı!

50 Milyon BWB Airdrop: Bitget Wallet'ın Ekosistem Tokeninin Resmi Lansmanı! image 0
Hepimizin merakla beklediği an nihayet geldi: Bitget Wallet'ın ekosistem tokeni BWB'nin resmi lansmanı!
Merkeziyetsiz Bitget Wallet ekosisteminin temel taşı varlığı ve hisse senedi tokeni olan BWB, sahiplerine özel avantajlar sunmaktadır. Bu avantajlar arasında topluluğumuz içinde yönetim hakları, gelecekteki airdroplar için uygunluk ve Bitget Wallet genişlemeye devam ettikçe temettü potansiyeli bulunmaktadır.
BWB'nin tanıtımı, 5 yılı aşan mirası ve 19 milyonu aşkın küresel kullanıcı tabanıyla Bitget Wallet tarihinde önemli bir kilometre taşına işaret ediyor. Ekosistem gelişimine yönelik heyecan verici planlarımızı açıklarken sizi de bu yenilik kutlamasında bize katılmaya davet ediyoruz. Amacımız, gelecek 1 milyar kullanıcıyı Web3 dünyasına taşıyarak çok sayıda yeni varlığa ve kazanç fırsatına kapı açmak.
18 Mart 13:00 - 28 Nisan 2024, 13:00 (TSİ) tarihleri arasında etkinliğimize katılmaya ve BWB Puanları kazanmaya davetlisiniz. Bu, BWB'nin kilidini açma ve daha fazla ekosistem fırsatı keşfetme fırsatınız!
50 Milyon BWB Airdrop: Bitget Wallet'ın Ekosistem Tokeninin Resmi Lansmanı! image 1
BWB Airdrop Tanıtımı
  • Toplam BWB token arzı 1 milyardır ve toplam arzın %5'i (50 milyon) tüm kullanıcılara airdrop olarak verilecektir.
  • BWB airdrop’ları, kullanıcılara BWB Puanları şeklinde dağıtılır ve BWB resmi olarak yayınlandığında ve 2024’ün ikinci çeyreğinde listelendiğinde BWB için dönüştürülebilir.
  • Airdrop planı iki bölüme ayrılmıştır: "İlk BWB Puanları Airdrop’u" ve "Görevleri Tamamlayarak Daha Fazla BWB Puanı Kazanın".
BWB Puanları Nasıl Kazanılır?
1. İlk BWB Puanları Airdrop’u
· Bitget Wallet mevcut kullanıcıları için geriye dönük airdrop
BWB Puanları, kullanıcıların Swap işlemlerinin, varlıklarının ve platform etkinliklerine katılımlarının kapsamlı bir değerlendirmesine bağlı olarak verilir. Bu airdrop puanlarını almak için cüzdanınızı Bitget Wallet Uygulaması etkinlik sayfasına bağlayın.
· Aktif zincir içi traderlar için Airdrop teşvikleri
Airdrop teşvikleri, MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet, OKX Web3, imToken, Phantom, Rainbow ve TokenPocket gibi önde gelen Web3 cüzdanlarında Swap işlemleri yapan kullanıcılara verilir. Bitget Wallet Uygulamasını indirin ve bu airdrop puanlarını talep etmek için cüzdan adreslerinizi içe aktarın.
· Yeni kullanıcılar için adil airdroplar
Bitget Wallet Uygulamasını indiren ve etkinlik süresi boyunca ilk cüzdanlarını oluşturan yeni kullanıcılar 50 BWB Puan kazanacak. Bu puanlar, kullanıcılar etkinlik dönemi içinde herhangi bir 3 gün boyunca toplamda en az 100$’lık günlük Swap işlemi yaptıktan sonra açılabilir.
2. Görevleri Tamamlayarak Daha Fazla BWB Puan Kazanın
· Tutulan Varlıklar
Günlük rastgele bir anlık görüntü, uygun varlıklarınızı belirler. BWB Puanları, anlık görüntünün alındığı andaki varlıklara bağlı olarak ertesi gün airdrop yapılacaktır.
Tuttuğunuz her 500 USDT eş değeri varlık, günlük 20 puanla sınırlı olmak üzere 2 puan kazandırır. Puan kazanma hakkı alabileceğiniz maksimum varlık tutarı 5.000 USDT'dir. Bunu aşan herhangi bir miktar ek puan getirmeyecektir.
Hesaplama için uygun varlıklar, USDT ve USDC ile birlikte Bitget Wallet tarafından desteklenen yerel mainnet tokenlerini içerir. Ayrıntılar:
50 Milyon BWB Airdrop: Bitget Wallet'ın Ekosistem Tokeninin Resmi Lansmanı! image 2
· Swap İşlemleri
Swap işlem hacmindeki her 100 USDT eş değeri, günlük 100 puanla sınırlı olmak üzere 10 puan kazandırır. Puan kazanma hakkı alabileceğiniz maksimum Swap hacmi 1.000 USDT'dir. Bunu aşan herhangi bir miktar ek puan getirmeyecektir.
Puanlar yalnızca Bitget Swap aracılığıyla yapılan ve Bitget Wallet'ta listelenen tokenleri içeren işlemler için verilir. Şu uyarıya sahip tokenler; “Token denetlenmedi. Risklere dikkat edin” yarışma dışı bırakılmıştır.
50 Milyon BWB Airdrop: Bitget Wallet'ın Ekosistem Tokeninin Resmi Lansmanı! image 3
· Davetler
Arkadaşlarınızı Bitget Wallet Uygulamasını indirmeye davet edin. Davet edilen bir kullanıcı Varlık Tutma ve Swap işlemi görevlerinden en az 100 puan biriktirirse, davet eden kullanıcı, davet edilen kullanıcının puanlarının %10'unu ödül olarak alacaktır (Not: Ödül oranı, seçilen Bitget Wallet partnerleri için %15'tir.).
Örneğin, davet edilen bir kullanıcı varlık tutma ve swap işlemlerinden 120 puan kazanırsa, davet eden %10*120 = 12 puan alacaktır.
Varlık tutma ve Swap işlemleri görevlerinden ilk 100 puanını toplayan davetli kullanıcılar ekstra 20 puan ile ödüllendirilecektir.
50 Milyon BWB Airdrop: Bitget Wallet'ın Ekosistem Tokeninin Resmi Lansmanı! image 4
BWB Puanlarınızı Takip Etme
50 Milyon BWB Airdrop: Bitget Wallet'ın Ekosistem Tokeninin Resmi Lansmanı! image 5
Şartlar ve Koşullar
  1. Bir önceki gün için BWB Puan hesaplaması her gün saat 17:00:00 (TSİ) itibarıyla gerçekleştirilecek ve kullanıcının Ödül Hesabına dağıtılacaktır. Bu hesabı kullanma konusunda rehberlik için lütfen bağlantıdaki eğitime bakın.
  2. Puan Üst Sınırı: Herhangi bir cüzdan adresinin günlük görevler aracılığıyla kazanabileceği maksimum puan, airdrop ödüllerinin daha büyük bir kısmının gerçek kullanıcılara gitmesini sağlamak için günlük 1.000 puanla sınırlandırılmıştır.
  3. BWB puanlarının BWB tokene dönüştürülmesine ilişkin program BWB TGE öncesinde duyurulacaktır.
  4. Bitget Wallet, bu etkinliğin nihai yorum hakkını saklı tutar. Uygunsuz yöntemler kullandığı veya hile yaptığı tespit edilen herhangi bir katılımcının etkinlik ödülleri ve geri ödeme yeterlilikleri doğrulama üzerine iptal edilebilir.
BWB airdrop zamanı geldi! Bitget Wallet’ı indirerek, yeni bir cüzdan oluşturarak ve daha fazla BWB Puanı biriktirmek için işlem yapmaya başlayarak anı yakalayın. Gelin, gelişen Bitget Wallet ekosistemine girip yapalım, büyümesine katkıda bulunalım ve cömert airdrop ödülünden payımızı alalım.
Bitget Wallet Hakkında
Bitget Wallet, dünya çapında 19 milyondan fazla kullanıcısıyla Asya'nın en büyük ve lider küresel Web3 cüzdanıdır. Varlık yönetimi, akıllı piyasa verileri, swap işlemleri, launchpad, yazıtlar ve DApp tarayıcı dahil kapsamlı bir özellik yelpazesi sunar. Şu anda 100'den fazla büyük blok zincirini, yüzlerce EVM uyumlu zinciri ve 250.000'den fazla kripto para birimini destekliyor. Bitget Wallet, likiditeyi yüzlerce en iyi DEX ve zincirler arası köprüde toplayarak geliştirir ve 40'tan fazla blok zincirinde kesintisiz işlem yapmayı kolaylaştırır.
Yeni varlıklar ve fırsatlar keşfetmeye hevesli Web3 kullanıcılarının önde gelen tercihi olan Bitget Wallet, swap işlemlerine yardımcı olmak için piyasa çapında trend analizi, sıralamalar ve akıllı para içgörüleri sağlar. Launchpad, Fair LaunchPool ve yazıt yazma özellikleri, kullanıcıların yeni projelere katılmaları ve erkenden yeni varlıklar edinmeleri için en iyi platform olarak konumlandırıyor. Teşvikli görev platformu Görev Yap-Kazan, kullanıcıları çoklu zincir ekosistemini keşfetmeleri ve bu ekosistemle etkileşime geçmeleri için ödüllendiriyor.
Bitget Wallet'ın güçlü bir güvenlik sistemi vardır. Her işlemin veya etkileşimin güvenliğini sağlamak için birden fazla güvenlik kontrolü kullanır. MPC ve AA cüzdanlarını destekler, donanım cüzdanı uyumluluğu sunarken, swap ve NFT piyasa protokolleri için temel kodları üzerinde denetimler gerçekleştirmiştir. Bitget Wallet kullanıcıları ayrıca Bitget ile 300 milyon dolarlık bir kullanıcı koruma fonunu paylaşmaya hak kazanarak bir başka ek güvenlik katmanının keyfini çıkarıyor.
Daha fazla bilgi için: Web Sitesi | Twitter | Telegram | Discord
larkLogo2024-03-18
    wallet
    Recommended